Tre nøtter til Askepott

Og med Askepott rullende over skjermen ønsker jeg alle nye og gamle lesere en riktig god jul. Jentene er nydusjet og gomler julestrømpens innhold. Sola skinner og julaften kom. Jeg håper alle får en fantastisk julaften med god mat og sine kjære nær.

Ta vare på hverandre. Vær raus.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Tre nøtter til Askepott -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.