Nøkkelen er planlegging!

Når verden utenfor raste lukket jeg meg inne. I et rom med deilige dufter og avslappende musikk. Gavene var pakket inn. Leiligheten vasket og ryddet. Julebestillingen på Kolonial.no var sendt inn. Jeg dro til hudpleieren og bestilte rens av ansikt og napping av bryn.

Nøkkelen er planlegging!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Nøkkelen er planlegging! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.