Vaskedagen

I går var det den store vaskedagen i Kosekroken. Ikke hele, men mitt soverom. Ting tar tid, i hvert fall når man tar sånn “Deep cleaning” som Flylady kalte det i sin tid. Ja, jeg har vært med i organisering- og rengjøringsgamet en stund.

Gardiner i vindu og sengehimmel ble tatt ned å vasket. Sengetøy, madrassbeskytter og sengekappe vasket (kun sistnevnte fikk en omgang med strykejern.

Alt under senga ble dratt frem og ut, nattbord båret ut og alt støvsuget og vasket før det ble satt tilbake. Nå gjenstår det kun å få på plass teppet så er alt klart. Ikke fordi det snart er jul, men fordi det er digg å ha alt rent et lite øyeblikk.

Og så er det litt viktig, mener jeg, at akkurat dette rommet er litt hyggeligere nå enn ellers. Jeg sover her. Jeg jobber her. Og jammen i meg spises det ikke et måltid eller to her inne også.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.