Strikkekino: Gledelig jul

På mandagen var jeg sosial under særdeles strenge smitteverntiltak.det var strikkekino i Lillestrøm, ja du leste rett, og jeg så sesongens første julefilm. “Gledelig jul” anbefales ungdommer og voksne. De små ville jeg fortsatt kjørt Disney på. Men denne tåler jeg lett se en runde til.

Jeg var med herlige Anne, som er den eneste jeg har møtt denne uken (bortsett fra barn og en klassevenninne). Enkelt å “definere nærkontakter” foreløpig. Og ikke nok med det. Jeg vant også strikkepakken fra “Hennes Fritid” selv om jeg foreløpig ikke kan strikke mer enn rett og vrang. Sjelden har vel enn mindre verdig kandidat vunnet en premie, men jeg hiver meg på utfordringen i kjent Pippi- stil. Her ser du skjerfet:

Klærne ble plukket ut av 15 åringen. Når hun påpeker at “du ser ut som en Steiner mamma” er ikke det et kompliment. Strikket genser ble byttet ut med en trang sort genser og joggesko til Ecco med hæl. Evig takknemlig!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.