Stockholm Slipover V- neck

Da er Vilde sin Stockholm Slipover V- neck endelig ferdig. Andre strikker seg igjennom dette i løpet av en halv lunch pause og “Dagsrevyen” men jeg bruker litt lenger tid. Det går bra. Tenåringen fikk vesten sin.Og ungdommen er fornøyd, da er jeg det også.

Jeg klarte meg ikke helt uten hjelp denne gangen heller, den beste kommentaren står Inke for.

“Ikke tenk, bare gjør det som står” og så gjorde jeg det. Og lite visste jeg at jeg også kunne banne på italiensk! Ja, det er enten det eller russisk, opphav er usikkert men meningen er tydelig preget av høyt blodtrykk og frustrasjon.

Inke aka Ingeborg

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.