Hygienic Half Mask

//Annonse for Hygienick Half Mask//

I de siste ukene har jeg rukket bli veldig kjent med ulike typer munnbind. Jeg har kjøpt mange, både engangs og for gjenbruk samt sydd selv. Dette er uten tvil den beste jeg har hatt på. Hygienic Half Mask er lett å puste igjennom, sitter stødig, lett og justere og ikke minst holder den seg på plass!

Det er lett å forstå hvorfor denne masken har toppscore i kvalitetskontroll hos Forsvarets Forskningsinstitutt. Munnbindet oppfyller kravet til bakteriell filtreringseffektivitet på minimum 70% eller mer.

Hygienic Half Mask skiller seg ut i jungelen av masker fra absolutt alle andre munnbind fordi de er med ikkegift antibakteriell teknologi (uten giftig sølv som brukes i absolutt alle andre antibakterielle produkter på markedet). Dette fører til at bakterier og virus ikke fester seg til stoffet, og er firelags filtreringsmaske slik at bakterier og virus ikke slipper igjennom – hverken utenfra eller innen i fra.

Enkelt fortalt: Dette munnbindet beskytter både deg fra å bli smittet samt at du ikke fører eventuell smitte videre om du er syk!

Maskene finnes i tre størrelser og fire farger. På www.hygienichalfmask.com kan du lese alt om de ulike testene og bestille din egen maske (pris 99-199 kr).

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.