Ta på smilet

Det er ikke alle dager det er like lett å smile. Jeg skal være enig i det. Det er ikke alle dager som er gode engang. Da kan det hjelpe å se tilbake og minnes sist man smilte bredt, det funker i hvert fall for meg, og så blir dagen bittelitt bedre.

Men om det er sånn at du allerede har bestemt deg for at dagen er dritt, sjefen er teit, ungene maser og din kjære er et genuint rasshøl…. så får du mest sannsynlig rett.

Jeg digger hjernen, og hvordan hele kroppen er skrudd sammen, jeg jobber derfor helt bevisst hver eneste dag med å finne de små fine tinga og glede meg over dem.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.