Sokkeorganisering – nå snakker vi detaljer her?

“Ja, nå er det vel snart ikke noe mer igjen å organisere i Kosekroken” tenker du kanskje. Det er egentlig ikke nødvendig å organisere noe som helst om du har tid nok til å lete (eller synes det er innmari gøy å være i sentrum for alle spørsmål). Jeg er for lat til å lete og trenger ikke følelsen av og være et orakel. Vi jentene har ulike preferanser på sokker. Noen trener kun i ankelsokker, noen skal ha Star Wars eller helt sorte til akkurat den buksa. Etter kveldsdusjen er det å finne de riktige pusesokkene. Livet i ett I-land er ikke så enkelt som man skal ha det til.

Sokkeorganisering – nå snakker vi detaljer her?
Sokkeorganisering - nå snakker vi detaljer her?
Sokkeorganisering – nå snakker vi detaljer her?

Hei, Synnøve Skarbø Light? Men hvor blir alle sokkene av? Det er mye slitent her, altså….. og slikt legger man faktisk merke til når man tar slike røsk. Og da kan det være din oppgave i dag. Gå igjennom sokkene dine. De du kan lese avisa igjennom? Kast. De du aldri finner partneren til? Kast. De som sklir og havner midt under foten, inni skoen, hver gang? Kast. Resten bretter du pent sammen og legger tilbake.

Hvis du vil gjøre det enkelt å bare kjøpe deg en enkel løsning for organisering kan dette kjøpes via Ding Dong sider! Man kan bare brette dem også. Men min erfaring er at det blir litt bort rot, og Marie Kondos måte å brette sokker på er særdeles lite kompatibelt med den yngste på adressen.

Flere små oppgaver finner du i #hverdag

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Fantastisk!
    Jeg digger god organisering! Herlig! Sokker er jo noe som alltid blir borte … hvorfor det egentlig?
    Her har jeg fire bokser inni i garderoben til guttene, alle sokker legges oppi der. Som regel finner jeg matche – men ikke alltid! Denne var genial!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.