Snekker Anja med hammer, sag og en pensel!

Mitt juleprosjekt som beviser at også jeg kan male! Ikke like vakkert som min datter. Jeg måtte forresten spørre henne om maling også…. Og på verktøyfronten er det like skralt som tidligere. Men jeg har ett bredt smil og vinnende vesen (i tillegg til at jeg er jækli’ god på å bake og dele med meg) så jeg får alltids lånt det jeg trenger.

På toppen av det gamle skapet etter oldemor var det en gang en plate. Ett eller annet sted forsvant denne. Ting som ble lagt oppå skapet forsvant som i det sorte hull for så aldri å returnere. Jeg har sikkert mistet tre vesker, to par sko og uendelige kontanter ned i dette sorte hull. Tingene lever herrens glade dager sammen med de single sokkene, men jeg har i hvert fall stoppet tilfanget av nye innbyggere.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Selvgjort er velgjort, sier nå bare jeg. Både snekring, maling og baking.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  2. Du er flink, handywoman-Anja!
    Så er det noe med den følelsen det gir når man ordner opp selv, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.