Ukeplan (for de med smaksløker) uke 7

Ukeplanen kommer sent men godt denne uken. PC har vært opptatt i helgen så da korter man inn på lunchpausen (må innrømme at jeg hadde de fleste forslagene ferdig, men kontrollfreaken i meg liker å lese over for å sjekke at ting stemmer). Ønsker alle en strålende uke med gode smaker!

 1. Lindas kremede kyllinggryte
 2. Kremet finnbiff med potetmos
 3. Fiskesuppe med reker og torsk
 4. Spinatpai med fetaost
 5. Ovnsbakt torsk med sweet chilisaus
 6. Kyllingfilet med snøfrisk og bacon
 7. Restepai (ferdigkjøpt paideig funker fint, alt av grønnsaker, pålegg og ost, bruk det du har)

Her finner du gamle ukeplaner om du vil ha enda flere tips!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

 1. Restepai er en smart måte å tømme kjøleskapet på!

 2. Jeg skal lage pai på søndag- all Thanks to you!
  God middagsuke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.