Alt ordner seg for snille jenter

Etter en bokstavelig talt “kjelkete start” på dagen var det ekstra kjekt med en gåtur i lunchen. Ida skulle leveres (absolutt senest) 7:40 på andre siden av Lørenskog. Tatt i betraktning at det var meldt 30 cm snø valgte vi å smile pent til en nabo for å unngå en viss bakke i dag. Det viste seg å være klokt.

Ida ble levert i tide. Jeg hadde planlagt lang frokost med Vilde, bretting av klær, sminking og pakking av sekk før hun skulle leveres på andre siden av Lørenskog (igjen) klokken 9:00. Grunnet nevnte snø var det kun med minutters marging man klarte den oppgaven. Det var kø alle veier. Sånn kokobananas- lang kø….

Men nærmere ti var jeg og Luddis på jobb og fikk koblet oss på strøm. Det er første gang på lenge at jeg har kjent på den berømte rekkeviddeangsten. Men jeg nekter jo å kjøre kald bil med duggete vinduer, så jeg kan delvis skylde meg selv. Men glad er jeg for at jeg alltid har bagen klar for overnatting i bilen. Der fant jeg en fastfrosset mascara. Jeg hadde bustete sovefletter under lua, men børste i skuffen på jobb.

Alt order seg for snille jenter, og er det noe jeg har hørt så er det at jeg er nettopp det.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Klart det gjør!
    Og du er en av de snilleste mest omtenksomme jeg kjenner, klart det ordner seg! Pluss at du har søte Ludde med deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.