Slik er vintersveisen

Slik ser mine biler ut på vinteren. Jeg er for kort på strømpelesten til at jeg klarer å skrape hele ruta. Suzie er heldigvis noe lavere enn de forrige bilene som hadde en konstant mohawk på toppen av med snø på taket.

Men den byr jeg på, tidlig en mandags morgen!

Suzie med vintersveis

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Slik er vintersveisen -

  2. Hi hi!
    Sånn ser bilen min ut også ?
    Min er jo en del høyere enn Suzi, men jeg er jo ikke høyere ?
    (Kanskje vi burde fått lengre håndtak på isskrapen/kosten? ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.