Blomster på jobb!

Om du ikke kan gjøre alt, så gjør i hvert fall det du kan.

Anja (nå 44 år)

Jeg er en stor drittunge til tider. Jeg klarer ikke vente til jeg kommer hjem før jeg åpner konvolutter og pakker. Jeg bruker makt, fremfor saks, når pakker skal åpnes opp. Jeg river og sliter i bånd og papir. Det kribler i magen så jeg nesten blir litt kvalm på julaften, og bursdagen like så.

Og det man ofte kan uansett avstand, hvis man vil glede meg, er å kjøpe blomster. Jeg har fått gaver før og etter bursdagen, det er deilig å få de litt spredt, og jeg blir glad for nesten alt. Men av en eller annen grunn får blomster på jobb meg til å grine. Jeg er i tillegg til å være en utålmodig “opp- pakker” en lettrørt sippeguri.

roser, blomster på jobb

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Blomster på jobb! -

  2. Så Koselig med blomster på jobben ?
    Fra en hemmelig beundrer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.