Markerte du Kvinnedagen?

//Annonse//

Jeg deltok på “Kvinneløft” og der var jeg så heldig at jeg vant et maleri av Lissy! Denne har fått plass på soverommet mitt, sammen med engel og duftpinnene som skal gi meg fred, ro og god søvn.

Tusen takk for en herlig dag og event! Flere bilder kommer men jeg begynner med et maleri!

PS: Jeg betalte full pris for eventet, men er usikker på om jeg allikevel må merke dette siden det er omtale av en kunsnter du kan kjøpe malerier av…. derfor markerer jeg heller en post for mye enn en for lite.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Markerte du Kvinnedagen? -

  2. Så fint det var!
    Fine fargetone ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.