Relasjonspodden LIVE i Oslo

Relasjonspodden LIVE, helt gratis, i Oslo. Den sjansen lot jeg ikke gå fra meg for å si det sånn. På listen over “Anja nekter å lage hverdager” kom også en LIVE innspilling av Relasjonspodden. Ingen av oss visste hva vi gikk til. ja, for denne gangen var jeg ikke alene. Jeg tok med meg mine to herlige kolleger og dro avgårde mot en buss.

Bussen tok oss til Lovisenberg hvor vi fikk (gratis) mat klokken 17:00. Og jeg må bare si at her sto det ikke på leveransen. Pølse i brød er aldri feil, lomper for de som foretrekker det, men disse var hjemmelaget folkens. Milde gale Matthias, altså. Og klokken 18:00 gikk alle over til kirken hvor innspillingen skulle finne sted.

Relasjonspodden LIVE

Live- podden startet og sluttet med et par som sang og spilte piano. Veldig vakkert. Veldig passende. Herlig forelsket. Det var sånn digg, varm kjærlighet mellom dem. Fantastisk å se. Altfor mange som er, og blir, i forhold som ikke er sunt for hverken dem som par eller foreldre.

Relasjonspodden LIVE
Relasjonspodden LIVE

Og klare beskjeder ble gitt fra alterringen. Disse “frekke fruene” gir som vanlig ikke ved noen dører og det er så befriende å høre noen bare si rett ut når ting ikke er liv laga. Og ikke bare det, det kommer med en plan. Har du ikke hørt dem har du faktisk gått glipp av noe. Dora Thorhallsdottir er kjent for stand- up men det er faktisk mye mer ved henne enn komikk.

One day or day one

Mottopodden

Og takket være Kjersti Idem bor jeg ikke lenger i Lørenskog men i Lørenskov. Uttales med en frisk r og lang å- lyd. Hun bor i “Singel- svingen” mens jeg bor i det fasjonable strøket på Hanaborg. Men nesa mi er ikke i sky, for jeg leier fortsatt en kjellerleilighet og jentene deler fortsatt soverom så det er ganske “down to earth” på fjelltoppen min. Jeg har bodd i stort hus og hatt to biler, fikk ingen t-skjorte men en god lærdom. Det ga meg i hvertfall ingen “gleeeedeeeee” som damene i relasjonspodden ville sagt.

Takk for laget, dette gjentar jeg gjerne!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Relasjonspodden LIVE i Oslo -

  2. Så moro opplevelse!
    Og med mat servert i tillegg, så kan man ikke annet enn å være glad.
    Jeg har enda ikke helt fått teken på podden, er veldig av og på liksom her. Glemmer å følge opp neste episode og sånt..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.