Dagens tips: minicruice til 36 kroner

I dag er siste dagen før temperaturen skal droppe litt. I hovedstaden er det fortsatt sol og jeg kan anbefale å gjøre det jeg og min kollega gjorde fredag etter jobb. Vi hoppet på båten til “øyene.”

Har du allerede en billett fra #Ruter gjelder denne også her. Vi bedrev øyhopping, eller minicruice om du vil, i en times tid. Hadde med oss kald saft og varm kaffe på turen, satt bak mens båten kjørte fra brygge til brygge.

Etter en time, det vil si etter to turer, ble alle anmodet om å gå av og eventuelt stille seg bakert i køen for en ny runde. Men da gikk vi hvert til vårt etter at vi hvert til vårt.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Dagens tips: minicruice til 36 kroner -

  2. Jeg har faktisk aldri vært på øyene i Oslo (ikke si det til noen), men da jeg var på Catosenteret tok jeg og gubbelure båden inn til Oslo fra Son og tilbake. Det tok vel en times tid (i hvert fall) hver vei, men vi var innom allverdens småbrygger og større brygger, blant annet Villa Malla, og det var en fantastisk rundttur til rundt 70,- <3

  3. Genialt da!
    Og for en deilig følelse å sitte på en båt, men kaffe i hånden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.