Snudd døgnet i ferien?

Eller har du slitt med søvnen på grunn av varmen? Min eldste datter har vært hos meg i helgen og vi har storkost oss. Men hun sov og hun sov, da vanker det frokost på sengen. Viste seg at hun først hadde sovnet på morningen, lille vakre, men ble glad for frokost og iskald saft!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

10 Comments:

  1. Pingback: Snudd døgnet i ferien? -

  2. Jeg er på vei ned fra Lofoten der det er lyst og har vært sol stort sett hele døgnet i tre uker, så her er sovemønstret snudd. Det er om natta i sollyset er spesielt vakkert. Men her og nå i Mosjøen merker jeg at natta var bittelitt mer natt. Jeg tror det vil hjelpe å komme hjem til faste rutiner. Så heldig datter med frokost på senga <3

  3. Her er døgnet snudd totalt. Det vil si det har blitt lite søvn på grunn av varmen, og på grunn av sykdom. Jeg har vært i seng rundt klokken 01 på natten og våken igjen rundt 7.30 og har kanskje vært mer eller mindre våken en time i løpet av denne tiden.

    Må prøve å få til en bedre søvnrytme og komme inn på et bedre spor i løpet av uka.

  4. Finnes det noen som ikke snur døgnet i ferien?! Men jeg jobber for å snu tlbake nå, og helsigvis det ikke så varmt lenger. Hjelper på søvnen!

  5. Jeg har snudd døgnet opp ned i flere år ?
    Denne sommeren ingen unntak. Jeg skulle gjerne våknet til den frokosten der på sengen ?? Heldige datter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.