Ny grill men ingen grønne hatter!

Jeg har fått meg ny grill. Wenche skal oppgradere til en propangrill og da fikk jeg den gamle kullgrillen.

No for tida er kviledagen ein heblesande travel idretts- og turdag, med og utan bil til hytta eller ein annan utsiktsplass der ein pakkar ut nista, plukkar blomster, bryt greiner og steikjer pølser på utegrillen.

Arthur Klæbo

Grillristene la jeg bare i vann i vasken. Enkelt og greit med små ting, tenker jeg! Er kanskje rar, jeg, men jeg liker å ta vare på ting. Jeg skal ikke dra på meg grønn hatt og si det er miljø. Jeg er ei heller en fattig alenemamma som ikke har penger til mat hver dag. Men jeg liker ikke kaste brukandes ting (eller mat, for den saks skyld).

Den bærer preg av at den ble slukket med vann da vi var på Sognsvann sist. Men noen bøtter såpevann senere var det fikset! Jeg bruker dog ikke gamle underbukser.

Egentlig kan man vaske alt med oppvaskmiddel og ei gammel underbukse.

Jon Almaas

Denne er jo god som ny, da! Nå er den klar for en ny runde (med aluminiumsfolie i bunnen). Tusen takk, Wenche, denne skal vi kose oss med! Og skulle det bli sånn at vi til slutt ikke trenger to små griller, så kan vi gi bort en til noen som har null.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Ny grill men ingen grønne hatter! -

  2. Jeg liker at man tar vare på, tar seg tid til det. Og den med underbuksa, det fikk meg til å smile <3

  3. Du er virkelig forbilde mitt når det kommer til å ta vare ting!jeg tenkte på deg her om dagene. Guttene og jeg vasket bilen min med såpe og vann, de var meget behjelpelige skal jeg si deg. Alle sammen, og jeg støvsugd inni og alle setene ble tatt ut og også støvsuget av Jonathan. Og jeg hengte opp en vask ute! Du ville vært så stolt av meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.