Gavetips i fotballens tegn

//Annonse for OLKA Express//

Litt som en småbarnsmor på vei inn på do går du visstnok aldri alene om du er supporter for Liverpool heller. Fansen går derimot med hodet hevet i troen på at bak stormen er det en gylden sky, igjennom vind og regn selv om håpet med ujevne jevne mellomrom bli knust. Så sier sangen.

Om du er en partner i et slikt forhold har du min fulle sympati om du misliker sterkt denne siden ved din partner, og kanskje ikke er like blodfan og troende, bør du spisse ørene.

Til partneren som har alt, og som er en YNWA fan, kan jo Liverpoool billetter være midt i blinken som et gavetips til julen som kommer like overraskende hvert år.

Om man er så uheldig heldig og bor sammen med en ekte fotballidiot fotballfan, så er oddsen dessverre for deg om du ikke er like fan ganske høy for at du og dere omgås andre med samme idioti lidenskap. Da kan du tipse dem om samme link. OLKA Express garanterer nemlig at så mange som ti personer er sikret å sitte sammen på samme trange tribune med drita likesinnede som brøler ukvemsord til det andre laget.  

Om den andre parten i et forhold ikke er like tosk engasjert kan dere jo planlegge å gjøre noe annet mens fotballidiotene maler flagg på magen den spennende kampen spilles på Anfield. Det finnes opptil flere kafeer og butikker i umiddelbar nærhet til masseslagsmålet den spennende kampen.

Som den observante og supersmarte lesergruppen som følger denne bloggen kan dere kanskje se at jeg ikke er en ihuga fan av fotball. Jeg er generelt lite interessert i å se på sport. Du trenger ikke ta det personlig og jeg lever et godt liv ellers.

Men en ting jeg er interessert i! Og det er å gi en gave som betyr mye for mottager. Og det som gjør verden til et litt kulere sted å være er en respekt for at vi er forskjellige.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Gavetips i fotballens tegn -

  2. Jeg er sååå kjempeglad for at PL er i gang ??
    Jeg deler hus med en haug med fotballsupportere … trenger jeg si mer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.