Vask i dag eller gå naken i morgen!

Hos oss har vi en bitteliten skittentøykurv, en tørketrommel, to tørkestativ og to snorer ute. Når jeg er alene er det vel ikke nødvendig å si at jeg ikke trenger vaske daglig. Det holder nesten å kjøre to til tre maskiner per uke. Og da tørker klærne på stativ i dusjen over natten.

Basert på mengden skittentøy som finnes her antar jeg at det bor minst fire mennesker til på samme adresse jeg aldri har møtt!

Når jentene kommer da skjer det ting og aktiviteten økes ikke bare ganger to men til en «neverending story.» Men om jeg vasker en maskin hver dag er det som regel overkommelig å få fullført den syklusen på samme dag. Og ja, noen ganger blir det to fordi tenåringer har favorittklær som “må være klar til skolen i morgen.”

Slik gjør jeg det:

  1. Sortering av klær og programmering av vaskemaskinen hver kveld.
  2. Maskinen starter klokken 13:00 neste dag og er klar for tørketrommel når jentene, eller jeg, kommer hjem.
  3. Klær i trommel brettes på kveld, ny maskin gjøres klar for neste dag.

Og nei, jeg får det ikke alltid til. Jeg er ikke en maskin og jeg har til tider også noe som kan minne om et liv. Jeg jobber full tid, jeg har en del planer og spontane reiser både bak og foran meg.

Du vet den fantastiske følelsen når all vask er ren, brettet og puttet i hyller og skap? Haha, ikke jeg heller!

Hvordan løses dette hos deg?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Vask i dag eller gå naken i morgen! -

  2. Å, dette er sånn jeg gjør det om dagen. Å forhåndsinnstille vaskemaskinen er helt gull 🙂

  3. Løses?
    Her er det en fulltidsjobb å vaske, tromle, brette og få inn klær i garderoben.
    Jeg er alltid på etterskudd. Jeg er så heldig å ha to vaskemaskiner – og hver dag kjøres minimum 2 maskiner! Bare tenk deg det fjellet med klær. Jeg burde sitte i garderoben hver kveld, ca 30 min, da (burde) jeg holde meg ajour. Meeen som sagt, det syndes der altså …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.