Pakkekuber – helt enkelt genialt!

Pakkekuber skulle vise seg å være ganske kult å ha med seg på tur. Jeg har sett dem mange ganger og falt tilslutt for fristelsen… jeg kjøpte meg mine og egne. De koster mellom 70 og 80 kroner. Inkludert frakt.

For en som er over paret glad i å slippe lete etter ting er disse helt geniale. En kube til turtøy. En kube til rent tøy. En liten kube med lader, powerbank og rett og slett bare en dusjhette tredd rundt sålene på skoa. Har aldri hatt en så ryddig og fin koffert noen gang!

Jeg fikk litt hjelp under pakkingen, da. Det var jo veldig kjekt. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le da jeg kom ut for å legge mine pakkekuber på plass. Trenger vel ikke si noe annet enn at jeg lot kubene ligge ved siden av inntil han bestemte seg for å gå hjem til der han egentlig bor?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Pakkekuber – helt enkelt genialt! -

  2. Helt geniale!
    Jeg bruker sånne jeg også. Alltid oversikt over hva som er hvor.
    Ha ha! Så kult tips Mo dujshette rundt skoene! Genialt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.