Åpent slott – det er fortsatt mulig!

slott

Det er fortsatt muligheter å booke billetter til omvisning på «Åpent slott.» Dette gjorde jeg i går rett etter jobb. I sesongen, som starter rundt St.Hans og varer til midten av august, starter omvisningene hvert 20. minutt og varer omlag en time. Du kan booke billetter hos Ticketmaster eller kjøpe ved inngangen før omvisningen starter.

Praktisk info

Og når man først er så (u)heldig å jobbe i hovedstaden så får man bare gjøre det beste ut av det. Kidsa har det fint på tur. Og når man ikke har planer for ettermiddagen da har jeg faktisk en forpliktelse ovenfor meg selv å gjøre det beste jeg kan ut av dagene. Da tror jeg også at jeg er en bedre mor når de kommer tilbake.

 Tips for å jazze opp opplevelsen med en venn

Lag en piknikkurv og spis den i parken før eller etter omvisningen. Alle får tilgang på låsbart skap før omvisningen som alt kan oppbevares i. Det er kjempekoselig i parken, og god plass selv på dager med mye sol. Høye trær, mye vann og små plasser man kan trekke seg litt unna.

Om du ikke orker lage den kurven selv, kan du bestille en ferdig hos Pascal. Alle som har vært innom der vet jo at de lekreste godsakene finnes der. Makroner og deilige kaker! Mmmmmm…

Tilbys fra medio mai til 01. september. Kurven må bestilles innen kl 12.00 dagen før og er klar for henting kl 11.00 dagen etter.

Eksempel på hva kurven kan inneholde:
– Roastbeef av okse med karamellisert løk og béarnaisekrem
– Utvalg av spekepølser og lufttørket skinke med fransk potetsalat
– Skallreker med aioli og sitron
– Tomatsalat med rødløk, olivenolje og balsamico
– Gazpacho med krabbesalat og avokado
– Brie og Morbier med søte valnøtter
– Pascaldessert med bringebær fra Valldal
– Kaffe på termos og mineralvann
– Brød og smør
– Dekketøy som servietter, glass, tallerkener og bestikk følger også med.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Åpent slott – det er fortsatt mulig! -

  2. Turist i egen by!
    Jeg har ikke vært på slottet! Men kanskje jeg skulle tatt med de store guttene en dag. Eller tror du det er for kjedelig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.