#hjemmeferie dag 19

Dagen startet, som nesten alle andre dager denne ferien, i senga med en kopp kaffe. Folk ler og ler av kaffemaskinen min, men jeg ler sist og best i denne saken. Det er herlig.

Dagen fortsatte i kjelleren til BesteFarLars med trening. Denne gangen ble antallet økt med en, Signy ble min makker denne økten. Veldig koselig var det og godt å bevege seg etter dager med sol.

Etter treningen kom mamma og Thor på besøk. Det var veldig koselig og lenge siden sist. Vi har skygge ute, og det er jo noe man kan sette pris på når det koker i topplokket. Lånepusen stakk innom, det tror jeg de begge satt pris på, og ble overrasket over hvor stor han egentlig er. En skikkelig busse av en skogskatt dette her!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Så koselig dag!
    Og jeg ler Ikke Av kaffemaskinene din, jeg er missunnelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.