Rabattkode på Hormeta og favoritter

//Annonse//

Med min rabattkode på Hormeta kan du spare 10% på din handel hos Nordic Skin Care. I utgangspunktet forstår jeg at folk vil teste alt før bestilling, men om du tar deg tiden til en liten online konsultasjon med får du gode råd. Her kan du se hva jeg fikk i første omgang!

rabattkode på Hormeta

Jeg er ganske sikker på at alle kan like “gullmasken” fra Hormeta. Denne tar jeg på hver søndag, jeg har nok til en påføring til, og sover med den til mandag. Den holder det den lover. Jeg får glød!

Selv om Hormeta er fri for parabener (og ikke tester på dyr) har de funnet andre måter å beskytte og forlenge kremene sine. De bruker forskning og kloke hoder, de måler PH! Som Nordic Skin Care sier: Isteden for en gigantisk vegg (som parabenene lager) lager Hormeta mange små vegger isteden. Flere veier til saligheta, men litt mindre skummel.

Foto: Nordic Skin Care

“Strykejernet” er et serum som trekker raskt inn og gjør jobben sin under kremen. Det er enda en fordel med serum mange kanskje ikke tenker på. Man bruker faktisk litt mindre krem! Og den vil man jo gjerne skal vare lengst mulig!

Et serum er mer konsentrert og har flere aktive ingredienser. Den forsterker effekten av alle produktene og gjør at kremen du smører på over blir mer effektiv. Den trekker raskt inn og trenger dypt ned. Så denne bruker man etter rens og toner men før (eventuell olje) og krem.

Foto: Nordic Skin Care

Vi sendte et par mailer frem og tilbake og jeg må si at serien hun plukket ut til meg var helt rett for min rare hud. Ekstra poeng for innpakning. Jeg liker pumpeflasker og pipetter! Veiledningen får du via Facebook, Instagram, kontaktskjema på websiden eller ved å ringe 484 71 163. Husk å følge dem også, så holder du deg oppdatert på alt det nye som kommer!

Uansett, siden jeg bruker serum under får jeg nok fukt av denne serien. Nå har ikke vinteren vært av de tøffeste i år, så kanskje jeg må legge til noen produkter om været blir ekstremt. Da vet jeg hvor jeg skal henvende meg!

Rabattkode på Hormeta: lovelappeteppet

Er du flink til å ta vare på huden din? Jeg tror ikke jeg er blant de verste i klassen. Jeg tror det er bedre å gjøre litt jevnt hjemme enn å dra på SPA en gang i året. Og så tror jeg det er aller, aller viktigst er å bruke bedre produkter jo lenger de skal være på huden.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Rabattkode på Hormeta og favoritter -

  2. Jeg er sikker på ag jeg ville likt den gullmasken, jeg også ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.