En uke etter, og hva skjedde?

//Annonse//

Jeg har en ganske snill hud. Den krever ikke mye. Men den kan bli blank i løpet av dagen, særlig i den berømte T- sonen. Som mange andre damer kan jeg også få en kvise eller to rundt mensen. Men “over all” ganske grei hud for tiden. Nå har jeg fått en pakke i posten. Disse har jeg nå brukt noen dager og inntrykket så langt er veldig bra!

HORME MAT serien til Hormeta er milde produkter som gjenoppretter balanse i hudens fuksjoner og reduserer talgproduksjonen slik at huden blir balansert, klar og ren. Dette er ikke bare reklameord. Jeg har følt meg ren og ikke blitt blank i løpet av dagen. Jeg har til og med gått uten sminke på hud (kun litt mascara og øyeskygge) på jobb. Føler meg fin!

Face Cleansing Cream er en rensekrem som er mild, men likevel effektiv til å fjerne sminke og rense huden. Du kan bruke den i hele ansiktet, også rundt øynene. Ta litt vann i ansiktet først slik at huden er våt. Deretter tar du litt rensekrem i hånden ca på størrelse med en ert, og så masserer du den rundtom i hele ansiktet og skyller deretter av med vann. Nå er huden ren og pen. Og så er den lett å skylle av! Den tar ikke den vannfaste mascaraen, men så er denne er designet for å tåle storm i Bergen, men resten forsvinner!

Rebalancing Mask with Sulfur er en deilig maske som renser huden og etterlater den sunn, matt og i balanse. Når du har renset huden så påfører du masken akkurat som du påfører en krem. La den være på i 20 minutter og deretter vasker du av med en våt klut. Ikke la denne masken være på lenger enn 20 minutter for da vil den etterhvert begynne å trekke fuktighet ut fra huden når den tørker og det vil vi jo ikke. Her bruker man en stoppeklokke, instruksjonene skal følges!

Anti-Shine Cream er en lett og fin dagkrem som holder deg matt hele dagen. Den fanger opp overflødig talg slik at huden ikke blir fet og blank og den er utrolig effektiv. Jeg er ikke blank når jeg kommer hjem etter en dag på kontoret selv om toget har vært forsinket eller mine medpassasjerer har glemt dusje de siste dagene. Snakk om stresstest!

Ultimate Serum no.8 er et deilig serum som du kan bruke der du har linjer/rynker. La det trekke godt inn i huden før du påfører krem. Du kan bruke det morgen og kveld, vi kaller det “strykejernet” fordi det er så effektivt på linjer og rynker. Mulig jeg bare er enkel å lede, men jeg synes faktisk jeg kan se det rundt øynene. Jeg pøser på med fukt og dirty tricks i alle varianter.

På kvelden bruker du Night Rebalancing Fluid som er en lett nattkrem som gir huden fuktighet samtidig som den gjenoppretter balanse i hudens funksjoner. To pump holder til ansikt, hals og bryst. Akkurat som dagkremen. Det lukter frisk og selv om den er lett kjenner man at det er mer godsaker i denne.

Eye Focus Gel er en lett og deilig øyegelé som du kan bruke rundt øynene (både over og under) både morgen og kveld. Den har en anti-age effekt samtidig som den lindrer trette øyne. Du kan ha den stående i kjøleskapet hvis du vil ha en ekstra avkjølende effekt. Selv har jeg den på badet, rett og slett fordi jeg må ha det rett foran meg om jeg skal huske det.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: En uke etter, og hva skjedde? -

  2. Spennende merke!
    Jeg har aldri hørt om det, før jeg så det på bloggen din.
    Kommer du til å være trofast mot dette merke? Jeg har nettopp funnet «mitt» merke, jeg også. Nu skin ?

    • @Linn: Jeg venter på en AHA syre fra Babor, tenkte kanskje kjøre en kombinasjon av disse en tid. Jeg er ikke fremmed for å teste nytt, men disse er veldig gode!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.