Ut å finne skogens ro!

Det er ikke strålende solskinn og varme i ansiktet. Det er litt småsurt. Det lukter høst i skogen. Men det er noe med det der å bare komme seg ut, om så bare en liten halvtime, det er så godt for kropp og sjel.

Du kan si, og mene, hva du vil om Kari Jaquesson. Men jeg er 100% enig i hennes påstand om at en halvtime gåtur kan endre livet. Jeg tror vi som går har det bedre enn joggerne. De får unna samme kilometer raskere. Men gåerne har mindre sjanse for skade og større sjanse for å le siden det er enklere å få selskap på turen samt at det er lettere å snakke.

God tur!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Ut å finne skogens ro! -

  2. Skogen!! 🙂 Japp. Jeg blir stadig like overrasket over hvor mye bedre jeg føler meg etter bare en liten halvtime i skogen. 🙂

  3. Eeelsker å gå i skogen!
    Men har begynt å kveldsturer med en venninne og det er deilig det også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.