Endelig, Norwegian!

Jeg er en av de som klapper som en selunge foran en bøtte fisk når Norwegian strammer inn reglene for håndbagasje. Jeg er så dritt lei av folk som løper hverandre ned for å rekke komme inn i flyet for og sikre seg plass til bagasjen. Jeg flyr ikke hver dag, men ofte nok.

Og hadde alle bare hatt med seg en trillekoffert, sekk eller bag hadde det jo ikke vært noe problem. Men når man skal ha med seg en (for stor) trillekoffert (og ikke cabinkoffert), en sekk og kanskje en pose eller to med varer fra flyplassen…. da blir det trangt om saligheta!

Dessuten er det nå vinter. Da må selvsagt den store dunjakka også presses oppi den allerede sprengte bagasjehyllen. Noen går frem og tilbake i midtgangen for å få plassert alle sine kolli, til stor frustrasjon for de som kommer bak, for det er jo begrenset plass.

Så jeg roper “hurra” men tillater meg allikevel å stille et spørsmål. Hvordan har Norwegian tenkt å håndheve dette? For allerede i dag er jo ikke passasjeren beskrevet over tillatt etter gammelt regelverk. Men han ble jo ikke stoppet ved innsjekk før heller.

Hvordan skal Norwegian skille ut hvem som har bestilt plass i bagasjehyllen og ikke?

norwegian

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Endelig, Norwegian! -

  2. Der er jeg enig altså!
    Godt spørsmål, hvordan har de tenkt til å håndheve dette. Ikke det at jeg tviler, de har nok en plan! Tror du ikke?

    • @Linn: Har lest et sted at om du skal være sikker på å få plassert bagasjen din i hyllen holder det ikke å kjøpe billetten. Du må i tillegg ha priority boarding? Den er ikke grei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.