Endelig, Norwegian!

Jeg er en av de som klapper som en selunge foran en bøtte fisk når Norwegian strammer inn reglene for håndbagasje. Jeg er så dritt lei av folk som løper hverandre ned for å rekke komme inn i flyet for og sikre seg plass til bagasjen. Jeg flyr ikke hver dag, men ofte nok.

Og hadde alle bare hatt med seg en trillekoffert, sekk eller bag hadde det jo ikke vært noe problem. Men når man skal ha med seg en (for stor) trillekoffert (og ikke cabinkoffert), en sekk og kanskje en pose eller to med varer fra flyplassen…. da blir det trangt om saligheta!

Dessuten er det nå vinter. Da må selvsagt den store dunjakka også presses oppi den allerede sprengte bagasjehyllen. Noen går frem og tilbake i midtgangen for å få plassert alle sine kolli, til stor frustrasjon for de som kommer bak, for det er jo begrenset plass.

Så jeg roper “hurra” men tillater meg allikevel å stille et spørsmål. Hvordan har Norwegian tenkt å håndheve dette? For allerede i dag er jo ikke passasjeren beskrevet over tillatt etter gammelt regelverk. Men han ble jo ikke stoppet ved innsjekk før heller.

Hvordan skal Norwegian skille ut hvem som har bestilt plass i bagasjehyllen og ikke?

norwegian

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.