Er dette deg når du var liten??

Ungen er helt sjokka. Tenk at mamma har vært liten, en gang like ung som henne. Alt jeg ser er hvor like vi er. Jeg vet ikke hvor gammel jeg er der. Jeg tipper jeg er 16 år. Jeg hadde langt hår da jeg ble konfirmert og en kort pasje på 9.klasse bildet.

Er dette deg når du var liten??

Ida (16 år)
Anja, en gang tenåring

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Er dette deg når du var liten?? -

  2. Ha ha ??
    må si at du har forandret deg altså, likevel ser jeg godt at det er deg.

    Guttene er akkurat like, de skjønner liksom ikke at jeg har vært liten. Og har nå begynt å referere til min barndom som «i gamle dager».
    Hadde dere ipad i gamle dager mamma? ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.