Endelig, Norwegian!

Jeg har tommel opp for Norwegian. Flyet som tar deg fra A til B til avtalt pris. Som regel. Det er ikke ofte jeg har blitt holdt tilbake eller forsinket med tanke på antall flyvninger som er gjennomført.

Nei, jeg har ikke flyskam.

Anja (43 år)
norwegian
Take me home!

At de nå endelig håndhever egne regler ser jeg kun positivt på. Jeg er dritt lei av at folk renner meg ned på vei inn i flyet fordi de på død og liv skal ha alt opp i hattehylla før andre rekker ta plassen.

Jeg går rett på, samme hvem jeg støter på!

Flypassasjeren med trillekoffert, to poser og en sekk!

Jeg flyr, nesten uten unntak, kun med håndbagasje. Denne plasserer jeg under setet foran meg. Jeg er kanskje derfor ikke så irritert på at Norwegian nå skal innføre betaling for de som ikke gjør det samme.

Nydelig utsikt!

Det er i februar det skjer!

Norwegian

Jeg synes godt man kan betale for ekstra plass. Slik er det jo ellers også. Du kan betale for å snike i køen. Fasttrack. Du kan betale for å sikre deg favorittplassen i flyet. Setevalg. Og nå kan du betale for at du ikke skal vente på bagasjen i ankomsthallen.

Hipp hurra, Kølle” som Bruce Willis ville sagt!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Endelig, Norwegian! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.