Bloggen pusses opp!

Jeg forsøker meg med et nytt tema i bloggen. Jeg skal forsøke å rendyrke den litt mer fremover. Men jeg er ikke helt sikker på hvilken vei den skal gå. Inntil videre tenker jeg å ha tre hovedkategorier. Om det er disse som står nevnt er jeg ikke sikker på om blir værende.

Jeg vet ikke helt, jeg. Tar gjerne i mot innspill fra dere som (etterhvert har blitt ganske mange) leser. Jeg driver en type mammablogg, men ungene er ikke hovedaktørene. Jeg elsker å lage mat og jeg har alltid en del prosjekter på gang.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.