Bloggen pusses opp!

Jeg forsøker meg med et nytt tema i bloggen. Jeg skal forsøke å rendyrke den litt mer fremover. Men jeg er ikke helt sikker på hvilken vei den skal gå. Inntil videre tenker jeg å ha tre hovedkategorier. Om det er disse som står nevnt er jeg ikke sikker på om blir værende.

Jeg vet ikke helt, jeg. Tar gjerne i mot innspill fra dere som (etterhvert har blitt ganske mange) leser. Jeg driver en type mammablogg, men ungene er ikke hovedaktørene. Jeg elsker å lage mat og jeg har alltid en del prosjekter på gang.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

 1. Pingback: Bloggen pusses opp! -

 2. Så spennende. Jeg har nettopp pusset opp hagebloggen, så jeg vet litt om hva du holder på med. Et tips jeg fikk av ungsommene i huset, var å få Kategorier høyt opp i sidebaren. I tillegg gjøre kategorien til hovedsøkeområdet. Se hva Lene i Ambisiøse bloggere skriver om det. Kategorier er viktigere enn stikkord. Veldig bra. Jeg har en side 1 og side 2 i bloggen. Så fornøyd 🙂 Klem fra Mette som ønsker deg en finfin helg!

 3. Så moro med oppussing!
  Akkurat nå finner jeg ikke «husk meg knappen» som alltid har vært her. Du har ikke pusset den bort? ?

  Jeg har ikke så mange gode tips, dessverre. Men jeg gleder meg til å se resultatet!

 4. Jeg er også i gang med litt opprydding og nedlegging. Godt å ha noe å drive med… 🙂
  Lykke til.

 5. Alltid spennende med oppussing!! Det har blitt veldig fint her inne nå. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.