Huawei P20 Pro – natt og dag!

Jeg har et kamera jeg kan ringe med. For jeg kan nesten ikke kalle dette en telefon med kamerafunksjon lenger. Disse bildene er tatt på akkurat samme tid fra akkurat samme sted. Jeg har ikke justert noe som helst på bildet hverken over eller under, bare endret funksjon fra “Bilde” til “Natt.”

Med nattmodus

Og om det er noen som lurer, ja dette er her spøkelseshuset sto før! Nå er det jevnet med jorden. Det er litt rart. Det kommer vel en blokk her også. For finnes det en ledig flekk er det bare snakk om dager før noe større er på plass.

Noen fler som lurer på om teknologien går fremover?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.