Huawei P20 Pro – natt og dag!

Jeg har et kamera jeg kan ringe med. For jeg kan nesten ikke kalle dette en telefon med kamerafunksjon lenger. Disse bildene er tatt på akkurat samme tid fra akkurat samme sted. Jeg har ikke justert noe som helst på bildet hverken over eller under, bare endret funksjon fra “Bilde” til “Natt.”

Med nattmodus

Og om det er noen som lurer, ja dette er her spøkelseshuset sto før! Nå er det jevnet med jorden. Det er litt rart. Det kommer vel en blokk her også. For finnes det en ledig flekk er det bare snakk om dager før noe større er på plass.

Noen fler som lurer på om teknologien går fremover?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Huawei P20 Pro – natt og dag! -

  2. Jeg har vurdert å bytte til den jeg også, bare på grunn av kamera. Vet maaange er veldig fornøyde! Det er jo helt utrolig at det er samme kamera som har tatt de bildene!

  3. I følge forhandlere er Huawei P20 og P20 pro, nå “gamle telefoner” Jeg skulle ha nytt deksel til min P20 og var rundt i mange butikker uten å finne det. I en av de siste butikkene jeg var, opplyste uten ung selger meg at deksler til så gamle telefoner har vi ikke lenger.
    Jeg henger vist ikke med på teknofronten jeg.

    P.s jeg er veldig fornøyd med telefonen min

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.