Ny lakk i sommerfarge

//annonse//

I samarbeid med Opi Nordic har jeg fått teste Nail Lacquer i den søteste sommerfargen! Jeg har tatt på to lag og er i dag på dag to. Lakken er like fin på tross av at jeg potter en blomst, rydder og skrubber ned gulv med salmiakk og grønnsåpe. Penselen er bred og lett å jobbe med.

Etter mange (lange) dager med oppussing og rydding var det deilig å male noe annet enn vegger og vinduer. Nå begynner jeg å føle meg selv mer som meg igjen selv om lengden på neglene er atypisk meg! I dag skal vi flekke litt på en hylle som jeg har slurvet og ellers fint lite.

#OPIbuzz #coloristheanswer #OPI #buzzador #neglelakk

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.