Mandag 28.juni

Mandag 28.juni #Hjemmeferie

Min første feriedag ble tilbragt med hjemmet som base, slik mest sannsynlig også de neste tre ukene vil forbli. Den ble preget av tiden vi har vært inne i. En heftig oppussing. Vi står i ferdigstilling, og det er kanskje noe av det kjedeligste.

Denne dagen ble den planlagte lampen kjøpt (dog fikk jeg litt ekstra å gjøre siden damen på IKEA ga meg feil svar på et meget konkret spørsmål som resulterte i intet mindre enn to nye butikkturer med påfølgende visitter og banning i heimen). Det ble til slutt lys.

Tenåringer ble kjørt og levert på ulike steder, jeg utnyttet tiden i mellom til huslige sysler og pynter opp bordet med blomster i en leilighet som ser helt annerledes ut på en heftig uke. Bilder kommer!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.