ME LINE | Pigment Home Mask

//Annonse//

Meget aktiv maske for hjemmebehandling mot pigmentering. Ingredienser med antioksidanter som forbereder og reduserer pigmentering. Brukes en gang i uken. Påføres i et tynt lag i hele ansiktet og eventuelt hals. Vaskes av med vann eller mild rens etter 45-60 minutter.

Masken er veldig aktiv og bruker du den i virketiden må du forvente at du flasser. Masken er også super som en “party”-maske som gir masse glød og jevner hudtonen din, men la den da virke maks 10 minutter.

Nå har jeg prøvd denne noen ganger. Første gangen renset jeg huden og fulgte anbefalingen om 10 minutter som makstid. Det gikk innmari bra. Huden flasset ikke eller reagerte på annet vis.

Runde nummer to hadde jeg den på i 45 minutter. Denne gangen kjente jeg at den jobbet mer. Men fortsatt ikke dette hudspesialistene kaller for “nedetid.” Nå har jeg den gjerne på i 60 minutter.

Jeg er ikke spesielt plaget med pigmentflekker, men det er jo ikke sånn at man ikke ønsker seg en jevn hudtone og glatt hud uansett? Og det blir den. Dessuten har jeg tilbragt mye tid i sol, og ikke alltid vært like flink med faktor, så her slår man en sverm med fluer i samme smekk.

Jeg har noen arr fra ungdommens kviser. De er ikke borte, men kanskje allerede noe bedre. Litt store porer rundt ved nesten. Har de blitt mindre, eller er det bare ønsketenking? Jeg ser forskjell. Du har kanskje aldri sett det på meg engang?

Uansett tester jeg stadig nye masker og kremer, hver søndag er hjemmeSPA, om ikke annet er det godt for meg og det synes best av alt.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: ME LINE | Pigment Home Mask -

  2. Så deilig med spa hver søndag!
    Jeg har aldri hatt noe fast hudpleieserie, men for et års tid siden startet jeg med en, som jeg har vært trofast med siden. Jeg er bare litt for dårlig på å gjøre det jevnlig. Blir mer skippertak-spa her, enn hver søndag ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.