Restefreak!

Jeg elsker å spise tom fryser og kjøleskap. Der er det mange rare skatter i ulike kvanta. To slappe poteter ble til mos. En neve med gressløk fra hagen setter god smak. En gammel løk ble glasert og to pølsesnabber ble frest i panna. Serveres med fersk basilikum.

Gressløken vokser raskt, jeg klipper den stadig ned. Så i vinter tipper jeg vi har all gressløken vi trenger til både stappe og omeletter!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.