Havrebrød er saftig og sunt!

Jeg bruker mye rart i mine brød. Nøtter, honning, gulrot og ulike kornsorter. Jeg synes det er med på å holde brødet saftig og godt lenger. Og så er jeg fan av å “pynte brura” med frø og korn.

Jerngryta er kjøpt på tilbud og den har jeg spart inn for lenge siden! Denne er helt fantastisk og jeg har enda ikke laget et brød som ikke har blitt bra. Nå er det lørdag og jeg håper din blir helt fantastisk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.