Influens – 23 voksne meningsbærere

Altså, ikke et vondt ord om rosabloggere, jeg elsker rosa. Ikke en sleivete bokstav om unge bloggere heller, de har sin målgruppe og funker mot sine lesere. Men jeg er ingen typisk rosablogger. Jeg betaler mine egne frisørtimer, har ingen månedlige avtaler om etterfylling av negler og hår. Jeg har levd noen flere år. Erfaringer har jeg dratt med meg. Men jeg tar bilde av maten min. Innimellom publiserer jeg det også.

Nå har jeg kommet inn en «bloggstall» med 23 sterke meningsbærere som skriver med hjerte og hjerne under navnet “Influens.”. Nedre aldersgrense 40 år. Jeg ante egentlig ikke hva jeg sa «ja» til da jeg ble spurt. Men tenkte at jeg i hvert fall ikke hadde tenkt se tilbake og konkludere med at jeg var feig og takket nei. Jeg angrer ikke!

For Jeg har ikke tenkt til å bøye hodet og være flau over at jeg skriver en blogg. Jeg har sterke meninger om hva som er rett og galt til tider. Verden trenger noen som røsker hoder ut av navler. Det er ikke annet enn navlelo der! Jeg tror jeg har noe viktig å komme med når det gjelder ungdommene våre. Jeg vet jeg har gjort meg erfaringer andre kan dra nytte av når det kommer til barn i to hjem. I tillegg er jeg et levende bevis på at man kan komme seg helskinnet ut av en skilsmisse uten å bli bitterfitte.


29.mai var det lansering, noen av de startet på TV2 den morgenen, trykk på bildet (eller her, for å starte sendingen fra TV2). Jeg kom på lanseringsfesten, presenterte meg med de andre for reklame- og mediebyråer og ble kjent med mine “nye kolleger.” Det ble startet noen nye vennskap. Øyne ble åpnet og nettverkene vokser. Det kilte litt barnslig i magen da det hele startet. Det gikk fort over. Man følte man var blant venner.

Influens – 23 voksne meningsbærere

Etter den formelle biten med mingling, bobler, fantastiske makroner, skinke, melon og brødpinner dro bloggerne til parken. Det er jo der man blir enda mer kjent. Da senket skuldrene seg, adrenalinet kunne forlate kroppen og det ble kysset på pupper, tatt bilder av truser, smugdrukket prosecco (man blir aldri for gammel til det). Isen ble egentlig ganske kjapt smeltet da jeg fikk en vibrator på puppen, når jeg tenker meg om… og det var lenge før proseccoen hadde hatt sin påvirkningskraft!

En herlig samling med ulike mennesker, bakgrunner, erfaringer og ikke minst tematikk. Her tror jeg faktisk alle kan finne en ny blogg å lese om man er litt forbi «sitt første ligg» og har fått litt dreisen på livet. Og de som er som meg, som bare henger med og er like spent som alle andre på hva jeg skal si når jeg åpner munnen (eller finner et tastatur).

Jeg har en plan. Jeg har et mål. Jeg har mange rare lapper som venter på nål og tråd. I mellomtiden finner du meg i Kosekroken (som jeg leier og ikke eier) med mine to jenter (som i utgangspunktet skal være der annenhver uke men som stadig stikker innom). Jeg baker, jeg mener, jeg forteller om gleder og ting som er drit kjipe.

Anja skriver ærlig om hverdagslivet

Sammen med resten av gjengen i Influens håper jeg du får en fenomenal dag, og at du tar deg tiden til å sjekke ut deres blogger også. De er drivendes dyktige og alle innlegg oppdateres fortløpende så det er enkelt for alle å få med seg siste nytt! En ekstra takk til Inga og Vibeke som fant meg og turte satse på denne løse kanonen på dekk. Under følger en presentasjon av alle. Herreminhatt så stolt jeg er for å være en del av denne gjengen!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Influens – 23 voksne meningsbærere -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.