Lansering av Influens

I dag skjer det. Den store dagen er her. For trodde du bare det var konfirmasjon, arbeidsuke i annen by og på skolen som svirret rundt i toppknotten? Neida, nå “går vi på lufta” og noen av oss var på “God Morgen, Norge” i dag for å promotere bloggplattformen “Influens” hvor nedre aldersgrense for innlegg er på 40 år.

Hentet fra artikkelen i Computerworld: INFLUENS.NO: Slik fremstår den nye bloggerportalen på nettet. (Skjermdump: Influens.no)

Computerworld har hørt og funnet!

Bloggerne som er med på samarbeidet, dekker et bredt spekter av temaer, fra bil, mote, reiseliv og hagestell til kultur og samliv, og mye annet. – De vil nå ut til en ekstremt kjøpesterk og livsglad gruppe, som i dag ikke synes så godt i mediebildet, sier gründerne.

Og her finner du også meg, det rotete Lappeteppet, i en stall med store navn. Klokken 15:00 åpnes dørene, jeg er ydmyk og takknemlig for muligheten til å stå med så mange flotte navn og deres blogger.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.