Min morgen

De fleste dagene starter rolig hos meg. Jeg jobber heller rævva av meg kvelden før siden jeg mener at en god start setter stemningen for resten av dagen. Klær legges frem. Matpakker smøres. Jeg sjekker kalenderen. Jeg tar opp middagen som skal spises neste dag. Jeg er allergisk mot stress. Jeg dør ikke, jeg bare liker det ikke. Og så er jeg rollemodell for to jenter som skal bli velfungerende voksne. Jeg har liten tro på at noen liker å våkne til “se til helvete å stå opp.”

Når står du opp om morgenen?
Når jeg er “hjemme alene” står klokka på syv. Når jentene er på samme adresse er det halv syv.

Hva er det første du gjør hver morgen?
Trykker på “snooze.” En forferdelig uvane. Deretter kaffe. Gjerne på sengen. Alle som liker kaffe og en god start på dagen burde gjøre som meg. Kjøp en (brukt) kaffemaskin (på f.eks www.finn.no) og sett den på nattbordet. Suksess!

Hvor lang tid bruker du på badet hver morgen?
Tipper rundt ti minutter. Det er om å gjøre og komme inn før jentene når de er hjemme. Det er et langt bad, men smalt. Det er ikke uvanlig med en som pusser tenna i dusjen, en på do mens den siste sminker seg.

Er frokosten viktig for deg?
Jentene slipper ikke ut døra uten frokost. Jeg er ikke like flink selv. Jeg var superflink med chiagrøt, men jeg falt ut av glasset. Det lovte jeg egentlig meg selv. Min frokost er kaffe. Ikke bra. I helgene er jeg god på frokost, teller det?

Er du våken eller trøtt om morgenen?
Jeg er helt zombie og kunne fått en rolle i “Walking Dead” uten problem.

Hvordan er en perfekt morgen?
Våkne til sol, kaffe på senga og frokost på fjellet. Nystekte rundstykker, egg og bacon med ferskpresset juice. Ikke klokke. Ikke telefon.

Er det noe du ikke klarer deg uten hver morgen?
Det er kaffe. Enkelt og greit. Kapselbeholderen er merket med “sort gull” og det er ikke uten grunn.

Er det noe du ikke liker med morgenen?
At den som regel kommer før jeg er klar.

Hvordan ser morgenen din ut?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Så gøy at også du har skrevet en morgenliste. Det er gøy å lese hvordan man løser en start på dagen. Jeg er også allergisk mot stress, men noen ganger føler jeg at jeg må sette på den utebordsmotoren, for å koble den på minstemann. Jeg skal jo være klar i en annen by klokken åtte, – og det krever litt av alle. Men vi forsøker å løse det med å starte slik at vi har litt tid .

  2. En sånn liste skrev jeg for et par år siden og.. ingenting har endret seg, bare en baby til. Repeat! Ha ha ha ?
    Bytte morgen en dag, hihi! Kaos er stikkeordet her ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.