Nå kan jeg hvile i to år, eller?

Strengt tatt så begynner det jo litt før. I følge “8 trinnsrakett til stressfri konfirmasjon” er det bare et år med hvile. Vilde skal “i ilden” og har allerede bestemt seg for at hun vil ha en human- etisk konfirmasjon. Storesøster er forbilde og rollemodell. Men jeg gjør det så gjerne for å se øynene som lyser av takknemlighet tilbake. Dette er nok en av mine superkrefter.

Dagen i går gikk med til opprydning. Jeg fikk bestilt takkekort som er på vei til flere lesere av denne bloggen. Det var veldig hyggelig! Det var det også at huseierne flagget for jenta vår og kom med gave “fra oss oppe.” Vi har fått en ekstra familie der og det kan man ikke få for mye av.

Det var en fornøyd konfirmant som la seg på søndag. Sliten etter en dag med inntrykk, opplevelser, spenning, fotografering, klemming og litt grining. Siste mest av mor. Når Vilde sier i sin tale at hun plutselig kom på at “Ida en dag skulle flytte ut, få seg kjæreste og bil” knakk jeg som en tørr kvist. Dette er jo et overgangsrituale, mot et voksent og selvstendig liv. Det verste, som egentlig er det beste, er jo at det ser ut til at dette blir en suksess.

Kvelden i forkant med transport av diverse artikler gikk bra. “Losby Gods” er virkelig et fantastisk sted å holde slike arrangementer på. De er proffe til fingerspissene, med kontaktpersoner i alle ledd som bare vet hva de holder på med. Det er en sann fryd! Og like blide igjennom hele prosessen.

Kan også anbefale å dele ut blomster, og kaker, til de som har hjulpet til med konfirmasjonen på ulike måter. Og overraske positivt med å returnere alt til rettmessige eiere ved første mulighet (helst samme kveld). Resten av kaken ble med på jobb.

Det finnes flere bilder, men blinkskuddene er brukt på takkekortet så de blir ikke publisert enda. Bare la meg si det sånn at dagens konfirmanter kan posere litt mer enn foreldregenerasjonen. “Generasjon Prestasjon” leverer også her. Pass på disse flinkisene, så de ikke er utbrent før ungdomskolen er ferdig!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Det ser ut som en helt fantastisk dag ?

  2. Nydelig konfirmant og ikke mindre nydelig mor. Fine bilder og bunader??

  3. Å! Ser ut som det var en flott dag!
    For en fin konfirmant og mamma! Dere stråler om kapp med solen i de flotte bunadene deres ?☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.