Babor: Hudpleie for voksne damer!

//Reklame//

…… men jeg oppførte meg som en drittunge. Jeg sutret til Anki som etter en film av nyvasket ansikt i (særdeles avslørende) sol ga meg diagnosen “stress” og at jeg trengte litt boost. Eller huden min, da. Kort tid etterpå dumpet det en pakke i postkassen min.

Babor, faktisk!!!!!

For nå skal det bli fart på kjærringa, si! Jeg smører meg med “SeaCreation” fra Babor to ganger daglig. Jeg fikk en “vanlig krem” som jeg bruker på dagen og en litt “fyldigere krem” for natten. I tillegg til øyekrem. Jeg forventer faktisk å bli spurt om legitimasjon på polet i løpet av mai.

Hemmeligheten bak evig ungdom, født på havets bunn.

SeaCreation er BABORs luksuriøse anti-aldrings hudpleieserie med dyrebare aktive ingredienser hentet fra havets dyp.

Sea-telligent Complex forbedrer hudens funksjon, beskytter den mot for tidlig aldring og reduserer beviselig eksisterende tegn på aldring.

Resultatet er fornyet skjønnhet: linjenes dybde reduseres betraktelig, og huden blir synlig fastere.

Konturene i ansiktet blir omformet, og de får et fastere og mer definert utseende.

Hudtonen vil se ut som den er fylt med ny energi og synlig forynget, og den vil få en frisk rosa glød.

Babor

Så jeg smører meg, bokstavelig og mentalt sett, med både kremer og tålmodighet. Så langt kan jeg avsløre at jeg etter to dager ikke har fått flere ungdomskviser, produktene lukter himmelsk og produktene er drøye. Og du, husk å vaske sminkekoster og svamper jevnlig!

Om du vil lese mer, eller la deg inspirere, kan du følge (alltid vakre) Anki på Instagram og Facebook samt Babor Norge på Facebook og Instagram

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Pingback: Babor: Hudpleie for voksne damer! -

 2. ??
  Jeg er sååå dårlig på det der altså! Og måtte le litt når jeg så at jeg brukte samme krem som tenåringen hos deg ?

  Til vanlig bruker jeg DECLEOR, men har ikke giddet å kjøre til hudpleieren hvor jeg kjøper den,så jeg røsket med med denne fra apoteket. Og den funker og koster halvparten av den jeg normalt bruker. Funker gjør det sikkert. Men jeg har tilgode å bli spurt om leg enda ?

  Er du fornøyd med denne serien?

 3. Kjør gjerne tilbakemelding etter en tida bruk – alle tips mottas med stor takk.

  Jeg har vært litt heldig/idiot de siste årene. Syntes huden min var så fin og glatt, men så viste det seg ved ett besøk på Ullevål øyeavdeling at jeg hadde ca 50% redusert syn… så det er jammen ikke rart at jeg har vært happy. Nå utstyrt med briller,tre operasjoner etter så ser jeg at huden min bærer spor av alder og ikke minst sykdom. Jeeeez.

  Jeg bruker det meste av merker uavhengig av pris,lukt og konsistens. NOE må da dunke… Det jeg har landet på er en greit priset serie/produkter fra Ole Henriksen som de selger på Vita, sammen med enkle kremer fra apoteket(type A-krem, B-krem osv….). Skikkelig rens om kvelden/morgenen – ikke bare wipes, og ikke minst bytte putetrekk 2 ggr per uke. Man gnir og gnur ansiktet i den puten endel timer per døgn, og det er sikkert lurt med ett rent alternativ slik at man slipper xtra svette og fett og andre herligheter.
  Ellers?

  Jeg tar av meg brillene når jeg ser meg i speilet innimellom. Bare sånn for å kunne se hvor fin huden min engang var.

 4. Å ja, Decleor sin nattkrem og oljer er også favoritter, greie priser på nett. ? Blush og BliVakker har gode utvalg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.