Drømmen om kirsebærtre

2019-05-01 20.55.23-lappeteppet-kirsebærtre
Kirsebærtre i blomst

Det finnes knapt noe finere enn å gå i Bergen når kirsebærtrærne blomstrer rundt Lille Lungegårdsvann (også kalt Byparken). Det er VÅR med store bokstaver. Det finnes også noen vårtegn på denne siden av fjellet også. Se bare på denne som sto som ensom majestet i kveldssolen, fanget opp av min linse på en kveldstur.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid likt kirsebærtre. Og en dag skal jeg ha to slike trær en egen hage. Plantasjen kommer med gode råd om hvordan jeg skal få det til. Jeg liker jo en hage som nesten passer seg selv. Det er jo derfor jeg i sin tid plantet, og klippet, lavendelbed!

Har du en hagedrøm?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Pingback: Drømmen om kirsebærtre -

  2. Min hagedrøm er bare at alt skal blomstre bra! Sånn skikkelig bra! Vi har kirsebærtre og jeg gleder meg til det står i full blomst! Det er så nydelig!

    Jeg elsker hagen, dyrke, plante, spise ? storkoser meg i hagen!

  3. Jeg har hagedrøm og i helga ble alt jeg har drømt om å plante blitt planta! Nå er det bare å vente å se om vi klarer å få alt til å gro fram =)

  4. De er romantiske og vakre. Det blir spennende å følge med deg for å se om det blir utvidelser i tillegg til Lavendel. En vakker dag i fremtiden kanskje 🙂

  5. Kan funke innendørs ! Har googlet og ser at det finnes små,japanske trær som funker fint – bare pass på lys,varme og en hvileperiode på høst/vinter på ett svalt mørkt rom ? Altså, ikke heeeeelt mørkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.