Ull og morgendugg

2019-04-29 07.41.57-lappeteppet-gress-dugg

April ga meg solskille på hele kroppen. Mai startet med dråper i gresset og ullgenser. Jeg er veldig glad i ull, nå har jeg fått et nytt tilskudd i hjemmestrikk. Neleta har strikket både genser (mors kosegenser) og pannebånd (løvpannebånd) til meg. Er jeg ikke heldig?

2019-04-21 19.10.32-lappeteppet-morskosegenser-mors kosegenser- løvpannebånd-ull

Og ikke nok med det! Jeg har Monica som fristet med mange flotte rillehalser til sine barn. Jeg spurte pent, og endte opp med å sende en pakke til fra Garnius til henne. Nå venter jeg i spenning på resultatet som jeg vet blir bra!

hals-lappeteppet-ull
Foto: Monica Bjerkelund Johansen

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Ull og morgendugg -

  2. For en nydelig farge på genseren og pannebåndet!
    Kjempefint!

    Så spennende! Monica er jo helt rå på strikkepinner! Spent på å se ?

  3. Den genseren er så fin! Og halsen sendes i dag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.