Påsken 2019 var SOL

Jeg tilbragte mange timer i solen denne påsken. I bikini. Jeg har faktisk allerede fått et bikiniskille. I april. Det er ikke hvert år man får til når man tilbringer ferien i Norge.

Med lydbok på øret, av typen krim, har timene flydd avgårde. Ungene har vært inne, ute, på trening og med venner. Jeg jobbet litt, vi har gått noen turer, og da jeg kom tilbake på jobb hadde jeg glemt passordet mitt.

Ja, vi koblet helt ut!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Pingback: Påsken 2019 var SOL -

  2. Herlig. Påsken gikk inn i historiebøkene som den beste noensinne. Vi avsluttet med å dra hjem fra hytta en dag tidligere enn planlagt. Jeg evakuerte meg og barna da moren min fikk omgangssyken. Vi berget og fikk en deilig, avslappende, ekstra dag hjemme før jobb og barnehage.

  3. Vi har vært heldige i påsken altså! Helt enig med deg! Ingen bikiniskille her, men ser alle har fått farge på hender og i ansikt. Og dumme meg som glemte å smøre med solkrem ??‍♀️

    Ha ha, glemte du passordet ditt? Da har du virkelig slappet av i påsken. Velfortjent!

  4. Høres ut som en perfekt påske. Min påske var jobb, sove, jobb for det meste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.