Monsterpizza og rester

Jeg elsker å teste nye ting, jeg lar meg gjerne inspirere av andre og videoer på Facebook. I påsken hadde vi vært i Sverige og vi hadde handlet som fulle sjømenn og hadde mye av alt. Også ost. Så da tenkte jeg, nå er tiden inne for å teste ost inni skorpa på pizzaen. Veien fra tanke til handling var kort. Jeg er god på slumping men ikke på beregning. Pizzadeigen var nok egentlig stor nok for to pizzaer om man skal la etterpåklokskapens lys skinne over prosjektet. Men jeg tenkte, skitt au og lot det stå til.

Jeg fylte kantene med ost. Feil nummer to var at jeg ikke sørget for å rulle kantene skikkelig inn. Så disse blafret mer enn ørene til en lykkelig hund i bil (med åpent vindu). Så når pizzaen sto i ovnen gikk den fra navnet ostepizza til monsterpizza Den hevet og hevet, skorpen vokste ut av alle hittil kjente dimensjoner og ungene rista på hodet.

Men det smakte godt, det var litt i overkant med et helt brød langs pizzaen men den funket like godt dagen etterpå som nettopp skiver. All maten er spist opp. Takk for maten!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.