Hvorfor du bør vaske sminkekosten nå!

2019-04-08 08.08.26makeup-lappeteppet-vaske-sminkekoster-unngå-kviser-rengjøre

Det er kanskje ikke den morsomste delen av å sminke seg. Men godt verktøy gjelder ikke bare når man skal bygge hus, skru bil eller male en vegg. Om du, som oss, bruker sminke må du huske på å vaske alle koster og svamper.

Ikke bare blandes farger og det kan være vanskelig å få et fint resultat. Men det er faktisk bakteriebomber på håndtak du jobber med. Særlig koster og svamper du bruker på våt sminke.

Så får du kviser eller irritert hud trenger du kanskje ikke bruke mange penger på hudpleier og nye produkter. En skikkelig vask av sminkekostene dine kan være nøkkelen.

På bildet har jeg en rund såpe i boks fra Makeupmekka (det funker også helt fint med vanlig sjampo, flytende såpe eller såpestykke). Denne lille saken er kjempegrei, kostet tretti kroner, og er med meg på tur. Jeg (prøver) vaske kostene hver dag etter bruk og denne er kjempekjekk. Og det er jo unektelig enklere å vaske en kost etter en gangs bruk enn etter en måned!

Det er bare å væte kost eller svamp, gnikke på såpestykket, skylle, klemme ut vann og tørke. Du ville vel ikke tørket deg i ansiktet med samme håndkle i månedsvis, ville du vel?

God mandag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: Hvorfor du bør vaske sminkekosten nå! -

  2. Så bra og lurt! Jeg trenger påminnes! Takk ❤️

  3. Du er så god på å minne meg på ting jeg bør gjøre!
    Jeg så innlegget ditt på Facebook og den ene kosten jeg har (ikke akkurat noe proff) ligger nå til tørk!

  4. Den lille dingsen i boks var lur – supert på tur og sånn! Jeg er altfor sløv med rens av koster, trøster meg selv med at det ikke er våt sminke jeg bruker, men det holder jo liksom ikke….

    Jeg har best erfaring med flytende kost-rens fra BareMinerals, evt så bruker jeg parfymefri sminkefjerner hvis jeg må.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.