Hjemmelaget karneval kostyme!

Hjemmelaget karneval kostyme er best. Det synes også Isabella Alida. Hun er 10 år og er et forbilde for alle karnevalentusiaster. Bare sjekk hva de har fått til hjemme:

Hjemmelaget karneval kostyme

Mamma Jeanett Pettersen forklarer at de har brukt en blank paraply, bobleplast, teip, stiftemaskin, litt oransje lakk på toppen og en lyslenke på innsiden (dette kommer ikke godt frem på bildet). Det som henger ned fra paraplyen er gavebånd. Hvor genialt er ikke dette?

Man kan jo også gå som sitt favorittgodteri! Og la nå ungene få være med, det er jo halve moroa! Om du ikke kommer på noe du kan lage er Pinterest et oppkomme av ideer.

Da håper jeg du ble litt inspirert, og fortell meg gjerne om andre måter man kan løse hjemmelaget karneval kostyme på uten de store kostnadene! Om du ikke er kreativ, eller trenger noe kjapt og greit kan man selvsagt også bestille. Men husk godt humør!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Hjemmelaget karneval kostyme! -

  2. Så kule tips!
    Non stop har jeg sett flere ganger før. Morsomt!

    Likte maneten godt, jeg! Det skal JEG kle meg ut som om jeg blir invitert på karneval ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.