Been hit by a truck

Det er slik det kjennes ut. Bare ordet får mange til å bli blek i ansiktet og svett på ryggen. Rotfylling. Det kjennes ut som om en semitrailer har vært med på “Top Gear” og The Stig har foretatt en real brekkslædd på en parkeringsplass. Og ja, publikum jubler. Jeg ikke.

Har nå noen dager bak meg med dårlig søvn, enda verre humør og med utseende som en middels slagpasient. Jeg var glad jeg hadde på meg nogenlunde normale klær da jeg på apoteket sto ved disken og flippet to Paralgin Forte og en Ibux ved disken. Jeg ble ikke arrestert, jeg tror ingen hadde turt nærme seg meg før effekten hadde kommet i det minste. Nå skal dagene bli bedre, hvis ikke havner jeg på forsiden av VG. Tilbake neste torsdag for siste finish.

Tannlegen min

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Been hit by a truck -

  2. Whæ! Ikke missunnelig. Men håper det går bedre nå?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.