Når du er så trøtt…

…. at ansiktsopplåsning ikke fungerer! Der har du meg i dag. Jeg er trøtt, hoven, usminket, har vondt og er skikkelig sutrete (eller SMG, som kjære Elisabeth ville sagt. Syt Mas Gnål). Men nå er jeg på vei til tannlegen. Wish me luck!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Når du er så trøtt… -

  2. Bedre sent enn aldri; gooood luck, kjære Anja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.