Slipp hoftene løs, hula hula girl!

//Annonse

I dag regner det på Østlandet. Jeg har erklært bakedag, for gråvær trenger ikke være kjedelig og trist. Så da blir det gjærbakst mens vi venter på bedre vær.

Som så mange andre tenker jeg på hva som skal skje når sommerferien kicker inn. Jeg har noen som er gode på å lage drinker i min newfeed. Det inspirerte meg til å tenke på å kombinere Hawaii og #hjemmeferie.

Hva med å «gønne på» å lage sydenstemning hjemme i sommer?

Partyking har alt du trenger til karneval og festen av både klær og utstyr. Girlander i trærne, kranser rundt halsen og et bastskjørt så er mye gjort! Hoftevrikkingen må du stå for selv, altså. Men med riktige rytmer kan selv mine svinge.

En glassbolle med alkoholfri San Francisco med fruktbiter eller en karaffel med alkoholfri Piña colada, noen fengende rytmer fra en trådløs høyttaler så er resten opp til menneskene som kommer. Jeg kan ikke se for meg noe annet enn suksess med jentene mine?

For har vi ikke nok dager som er grå? Jeg tror vi må bli enda flinkere til å bryte mønster, lage fest på hverdager og smile litt mer. Og av en eller annen  grunn er folk flinkere til å slippe maskene sine når de tar på seg noe annet som er litt mer lekent. Så jeg sier “ja” til karneval, temafester og sugerør til frokostjuicen. Slipp frem barnet i deg mens skuldrene går ned, løsne de stive hoftene og shake, shake, shake!

Liker du kle deg ut?

Hvilket tema frister deg mest i sommer?

Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Slipp hoftene løs, hula hula girl!

  1. Nann Karin

    juni 15, 2018 at 12:24pm

    Minstmann her er den i huset som elsker å kle seg ut. Han bare digger det, – og han ville nok valgt tema Cowboy, indianer, fotball og ikke minst mesterenes mester. Jeg kunne like å ha palmer og ting på terrassen og ikke minst et slikt boblebad ( eller et plastbadekar for voksne) slik at jeg kunne ligge i det, se utover Oslofjorden og ha litt syden stasj rundt meg 😀

    Permalink  ⋅ Svar

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.